Chocolate Fudge Cake

Om jag får lov att döpa denna kaka skulle den få hete som rubriken nämner, "Chocolate Fudge Cake". En otroligt god kaka med så mycket bra i den! Tyvärr kan inte jag ta äran för denna kaka utan jag snodde receptet från Fanny, hennes blogg är att rekommendera, alla recept  jag testat har lyckats väldigt bra!
Jag käkade nog upp nästan hela själv, någon fick smaka lite men när ingen såg åt jag upp resten på direkten helt på egen hand! :P  I receptet finns körsbär och nötter med men jag uteslöt det men det är säkert jättegott att proppa i! 
Detta recept är verkligen att rekommendera!! Jag gjorde Fannys sommarkaka igår på samma basrecept som denna chokladkaka och ooooooooooj så god den var!! 
 
Nu ska jag iväg och simma tror jag? Senare blir det säkert mer bak och framåt femtiden ska jag till stan för att se på bio med mamma och mormor, vi ska se "Sådan far, sådan son", det verkar vara en väldigt intressant film. 

Ändrade planer..

Det var tänkt att jag, mamma, pappa och Adam (min lillebror) skulle ta färjan till Helsinfors idag och komma hem två dagar senare, på onsdag. Adam har haft hög feber och huvudvärk i två dagar nu och vaknade upp med vattkoppor så han kan inte följa med. Pappa och mamma bestämde att han får stanna med pappa och så får jag och mamma åka själva. Det är ju synd att det blev så men det ska bli mysigt med lite ensamtid med mammi. Jag ska packa alldeles strax för pappa ska ta mig till färjan om knappt två timmar där jag ska möta mamma som redan är i stan. 
 
Denna morgon bjöd på skön utomhusträning, det är ju så himla skönt väder nästan tio grader varmt! :D Nu har jag ätit en stor frukost/lunch och ska diska lite innan packningen börjar!
 
Ser lite ut som små köttbullar (haha) men dessa små söta chokladbollar bakade jag fort igår och de var suupergoda!

Hemmagjord nutella

 
Häromdagen gjorde jag en SÅ god nutella!! Receptet kom från Fannys blogg och den får ni inte missa! Bäst är den när man äter den direkt från burken tycker jag! :P
 
Jag rekommenderar er att klicka in på hennes blogg och göra denna nutella, för oj så god den var!
 

RSS 2.0